AKTUALITY
Výstava Pivovar 2020 2011-03-23 21:31:54

Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem, příspěvková organizace si Vás dovoluje upozornit a zároveň pozvat   na výstavu studentských prací "PIVOVAR 2020"

Rekonstrukce a nové využití pivovaru v Roudnici nad Labem.

Výstava bude pro veřejnost otevřena od 29. 3. do 3. 4. 2011 Připravila Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem ve spolupráci s Fakultou umění a architektury Technické univerzity v Liberci.

Zároveň Vás tímto zveme i na GALERIJNÍ ODPOLEDNE, které se bude konat v sobotu 2. 4. 2011 od 13 hodin. Jeho součástí bude prezentace studentských prací na téma rekonstrukce a využití roudnického pivovaru.

PROGRAM GALERIJNÍHO ODPOLEDNE:
od 13 hodin - VÝTVARNÁ DÍLNA s Karolínou Kopřivovou - ukázky ruční výroby skleněných perel
od 15 hodin - PIVOVAR 2020 - prezentace studentských prací a vize budoucnosti roudnického pivovaru
od 17 hodin 5 KILO UBRUSŮ - koncert z cyklu Večery experimentální hudby

Výstava - Pivovar 2020 

Autor: Jiří Podrábský DiS

Kamera - HORA ŘÍP

POČASÍ NA PODŘIPSKU

TEPLOTA

SRÁŽKY

Alpská restaurace - přijďte ochutnat naše speciality     Stavebniny Straškov - Stavte s námi     Vaněk plus s.r.o. - Uhelné sklady     Agrotip - Ing. Blažek - Zemědělská technika     Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem     Lobkowicz Evets     www.mlekozvrazkova.cz - informace o mléčném automatu ve Vražkové a Škodově statku     e-vany - kvalitní česká vana přímo od výrobce     Ginkozahrady     Petr Benetka - nejen umělecký kovář a zámečník     Duoton     MojePodřipsko.cz